Nejnovější recenze ze sekce Nosiče kol
- jednoduchá montáž na tažné zařízení, bezproblémové a jednoduché uchycení kol
Použito prozatím pouze jednou, převážím elektrokola, velká spokojenost. Určitě bych tento nosič doporučil.
- Robustní provedení
- Velmi výhodná cena
- Zapojení všech 13 pinů, tedy svítí i couvací světlo
- Dobré upevnění RZ
- V některých detailech lepší než švédská konkurence (širší žlábky na kola, širší matice na konci upevňovacích tyček.
- Potřeba využití klíče pro nastavení i upevnění, ale zase je v něm "cit"
- Některé prvky nejsou tak user-friendly/designové (upevnění na kouli, sklápění+pojistka, žárovková světla), ale fungují, jak mají
Přecházím od nosiče na 2 kola Thule EuroRide 940 na nosič na 4 kola a s výměnou jsem spokojený. Dobrý poměr cena/výkon a nosič je hlavně masivní i stabilní bez nutnosti popruhu za okno.
- jednoduchá manipulace
- kvalita provedení
- není rozšiřitelný na třetí kolo
- vyšší cena
- rychlá montáž kola
- nelze zamknout páku uvolňující kolo
Dobrý nosič za vyšší cenu.
Zatím jsem pořádně neviskousel
- Po doručení nemusíte nic sestavovat, jen kabel a světla. Jednoduchá montáž na kouli, dobře vyřešená variabilita pro aretaci kol. Největší výhodou je možnost složení, dobře se přenáší a nebo se dá převést po vlastních kolečkách. A hlavně opravdu kvalitní zpracování a za dobrou cenu. Všem doporučuji. (vozím 2x el. kolo)
- česká kvalitní práce
- žádná
- Triviální obsluha
- Kromě "instalace" pacek na SPZ žádná montáž, stačí vybalit z krabice
- Relativně lehký, bytelný
- Doporučuji kontrolu při převzetí - u prvního modelu po vybalení nesvítilo jedno směrové světlo, u druhého vyskočil zámek z pouzdra po prvním zamknutí
- Vysoká cena
Takřka dvojnásobná oproti konkurenci, ale tomu, kdo s tímto nosičem bude hodně manipulovat se to oplatí, stačí se jen podívat jak se s ním manipuluje. I když za tu cenu bych třeba čekal LEDky ve směrovkách, to klíčové - relativně nízká váha a velmi snadná manipulace - to vyvažuje. A asi jsem měl extrémní smůlu, ale čekal jsem top kvalitu a ne reklamaci prvního kusu hned při předání a druhého po prvním použití. Tady má Thule co dělat.
vozim na nem 2 e- bike i s baterkama a v pohode - nosnost je 60kg
Velice pevný adaptér s tak jednoduchým připnutím ke stávajícímu nosiči, že to až překvapí = samozřejmě mile! Pokud chcete třímístný nosič doplnit čtvrtým místem, pak víc než doporučuji!
..............................
- Sedne perfektně a je všestranný
Dodání jako náhradní díl
- lehký, skladný
- Žádné otravné prostrkávání upínacích tyčí přes rámy kol.
- Držák je skládací, snadno se přenáší a upíná na kouli.
Perfektní držák za rozumnou cenu. Systémem upínání kol předčí i mnohem dražší držáky.
Thule = kvalita, preciznost, důmyslnost
Trochu vyšší cena, ale...
Zatím asi nejvymakanější nosič od Thule, prostě myslí na všechno. Zámek tažného i ke kolům v jednom. Lehce jde připevnit na tažné, lehce lze připevnit kola, bez zbytečné dřiny. Lehce jde složit, navíc bonus vak na nosič umožní skvělé uskladnění. No prostě naprostá spokojenost
- Jednoduchá manipulace bez potřeby nástrojů.
- Dostatečně tuhá konstrukce
- cena, doufam ze spolehlivost
- starsi typ, slozitejsi nandavani kola
- neni vhodny na elektrokola (kolo max 15kg)
- max rychlost 120km
- funguje jak má
- pořád odstupné příslušenství ke staršímu modelu
- lehký
dnes už zastaralý systém tehdy nízkorozpočtovka, dnes za ty peníze máte střední třídu.
nezamykatelný
- Velice lehká manipulace
Zobrazuji 41 - 60 ze 500 recenzí « Předchozí 1 2 [ 3 ] 4 5...25 Další »