Poradna Nosiče kol


Autor: Anonym | Vloženo: 03.03.2013 000 15:43 | Témata: Poradna Nosiče kol

Anonym

Nosič kol na tažné zařízení pro NISSAN QASHQAI

Prosím o radu,jaký nosič pro 2 ev.3 kola pro toto auto zvolit za rozumný peníz-nejlépe se zamykáním.
Děkuji.Luboš

  • Petr Brázda

    Petr Brázda

    4. března 2013 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den,

    Striktně na dvě kola jsou typy 920 ( http://www.sportobchod.cz... ) nebo 940 ( http://www.sportobchod.cz... ). Levnější varianta 940 je celkově menší skladnější model, vhodný pro rámy 20-70mm. Maximální nosnost je 36kg. Dražší 920 má nosnost 46kg a hodí se pro rámy do 80mm. Navíc se dá sklápět nohou a není tak potřeba se ke sklápěcímu mechanismu ohýbat. Z modelu 920 pak vychází varianta na 3 kola 922 ( http://www.sportobchod.cz... ), který navíc máme ještě v limitované edici Adventure ( http://www.sportobchod.cz... )

    Poté máme v nabídce ještě model 928 ( http://www.sportobchod.cz... ) Ten se řadí k našim top modelům, lze ho rozšířit ještě o jedno kolo. Jeho maximální nosnost je 51kg. Posledním modelem je 929 ( http://www.sportobchod.cz... ). I ten se dá rozšířit na celkový počet 4 kol. To se děje u všech těchto nosičů z posledního odstavce pomocí adaptéru ( http://www.sportobchod.cz... )

    Ke všem nosičům lze dokoupit redukci na autozásuvku ( http://www.sportobchod.cz... ), protože nosiče mají 13pólový konektor.

    S pozdravem

    Petr Brázda
    SportObchod.cz

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.