Nejnovější recenze ze sekce Nosiče kol
- Na to , že výrobek je určen pro velká elektrokola, jsou úchyty příliš krátké.
Thule je osvědčená značka. Doporučuji všem.
- Skládací, vejde se do kufru
- Uzamykatelný na kouli
- Nezamykatelné hlavice, lze ale dokoupit, podle popisu se zdálo, že jsou součástí.
- Mohly být posuvné patky jako u Thule
- Nezabezpečený kabel proti skřípnutí při zpětném zacvaknutí po sklopení
Výborný poměr cena - výkon. Sice existují lepší držáky, ale v jiných cenových relacích.
Popis nebyl přesný. Není zamykatelný ale montáž je skvělá i skladnost. Za mě zatím nejlepší držák co jsem měl.
Vypada,ze je s rezervou nadimensovany.
- Dostatečně pevný, kompatibilní s nosičem, tak, jak bylo v popisu.
- Škoda, že není skládací na VeloCompact
- Některé plastové výlisky jsou vadné.
- Nedostatečné uzamčení kol, každé kolo má sice svůj zámek, ale stačí bez nástrojů odšroubovat 4 velké plastové matice, které drží držáky kol a kola i s držáky vyndáte. Při zaparkovaném autě s držákem bez kol vám někdo může držáky snadno odmontovat, zahodit a pak s koly neodjedete. A o odolnosti plastových zámků si myslím také svoje.
- Vymezení vůle sklápěcího zařízení jen zašroubováním šroubu do asi 4 milimetrového plechu asi otřesy jízdy dlouho nevydrží. Co kontramatka?
- Umístit 4 kola pro dospělé je docela problém, velmi málo místa.
- Lehčí než jeho předchůdce 929
- Oproti předchůdci 929 je použito více plastů na místech kde bych raději uvítal “železo”
- Sklápění pro přístup do kufru auta
- Intuitivní montáž kola
- Přichycení RZ
- Nový výrobek s korozí a odlupijím se lakem
- Loupající se lak, koroze nového výrobku.
Nosič přišel ve velké krabici kvalitně zabalen.
Složení není nic složitého pro mírně zručného člověka.
Návod by mohl být doplněn o některé detaily, a by bylo dobré alespoň naznačit jak a kudy přidělat kabely ke konstrukci nosiče.
Kabel je dostatečně dlouhý :-)
Konstrukce vypadá robustně.
Montáž kola je intuitivní.
Koloběžku bohužel nepřevezete - Kostka - Twenty
Můj kus se bohužel na některých místech olupuje a pod slouplým lakem je koroze
Thule VeloCompact 2 (924)
Přidáno: 16. července 2023
(naposledy upraveno 16. července 2023)
Zakoupeno v Alza.cz
Nejlepší nosič na kola je od Thule,o něco více si připlatíte,ale vyplatí se. Montáž velmi jednoduchá a vše funguje jak má.
Ještě jsem zboží nevyzkoušel.
- jednoduchost
Po složení malé pro uskladnění, též snadná manipulace.
Jednoduchá montáž
- Jednoduchá montáž na ťažné zariadenie
- Kompaktný v zloženom stave
- Kolieska pre lepšiu manipuláciu
- Bicykel na ňom skvele drží
- Robustnosť prevedenia
- Nutnosť hľadať ideálny úchop ramien pri atypických bicykloch
- Rychlé sestavení
- Rychlá montáž
- Dobré zabezpečení kola
Byl jsem zde si prohlédnout střešní nosiče a nosiče na kolo. Prodavači mi pomohli s výběrem a doporučili mi vhodné nosiče na moje auto. Když jsem se s nimi bavil, jak je to se sestavením nosiče na střechu a nosiče na kolo, tak mi bylo sděleno, že je to jednoduché a že to zvládnu. Skutečně se tak stalo. Oba dva nosiče jsem sestavil bez sebemenšího problému a také i montáž na auto byla už jen hračkou. Prodavači mi vysvětlili a odpověděli na vše, co jsem se jich ptal. Za mě mohu jen doporučit tuto pobočku Thule na Praze 4. Velice milí a příjemný prodavači.
- SUPER NOSIČ
- Snadno nasaditelný, složitelný, přenosný (byť ne lehký) s podlážkou proti odlétávájícím nečistotám od kol auta
Ne úplně snadné nalezení poloh pro ramena upevňující kolo za rám. Chtělo by to více možností.
- Nelze použít na horská a elektrokolo
Zobrazuji 341 - 360 ze 500 recenzí « Předchozí 1...16 17 [ 18 ] 19 20...25 Další »