Nejnovější recenze ze sekce Nosiče kol
- Jednoduchá manipulace
- Dobrá cena
- Ze dvou objednaných se jeden ukázal jako nefunkční - budu reklamovat
Snad se závada vyřeší a vše bude k mé spokojenosti
- vejde se zavazadlového prostoru mého auta (Š OCTAVIA)
- jednoduchá manipulace s nosičem
- jednoduchá montáž na tažné zařízení
- jednoduché upevnění kol na nosič
- jednoduché zabezpečení přepravovaných kol
Vyzkoušel jsem několik značek nosičů kol na střechu i na tažné zařízení auta. Nakonec jsem v obou případech skončil u nosičů Fy THULE, protože je z mého pohledu v tomto oboru nejlepší. S produktem jsem velmi spokojen a jeho zakoupení doporučuji všem svým známým.
- +kvalitní materiál, profily
- +rychlá instalace před odjezdem
Před prvním použitím je třeba vyzkoušet které kolo, kam a jak upevnit, což chvilku zabere, ale po nalezení optimálního "usazení kol" je instalace před odjezdem velmi rychlá.
- +rychlá efektivní manipulace
- +kolo drží pevně
- +pevné, tuhé profily
- +sladění více doplňků Thule na jeden klíč
Nosič mi plně vyhovuje, pokud vydrží minimálně tři sezóny bez vyklání apod. budu spokojen.
- snadna manipulace
- dobre materialy
- pekny vzhled
- trochu drazsi oproti jednodussim modelum
jednoduchost pouziti, snadna manipulace, bytelnost
- cenově dostupný, mobilní a jednoduchý
- při sklopení držáku nelze otevírat zadní dveře ani bez kol
- chybí český popis montáže ! ! ! ! ! !
- 7 jazyků ano (D,S,GB,F,NL,I,PL,) CZ NENÍ ! ! ! ! !
zaujal mne v katalogu
jednoduchá montáž
používat nelze tak jak je popsáno
doporučil, když nebudou chtít otevírat zadní dveře
pevné uchycení, kvalitní provedení, jednoduchá obsluha
- Všechno co potřebuje člověk pro nosič kol.
- Žádné
Kvalitní výrobek,jsem moc spokojen,doporučuji.
- jednoduchá montáž
- nízká váha
S tímto produktem jsem velmi spokojen.
- jednoduchost, skladnost, cena
za dobrou cenu značková věc plnící účel na jedničku
Kvalitní produkt za rozumnou cenu. Velká spokojenost.
- Výhodná cena
Jsem spokpojena
- jednoduchá montáž - při prvním použití je třeba si najít správnou polohu na tažném a seřizovacím šroubem nastavit sílu na zajišťovací páce - další je otázkou okamžiku
- nosič je lehký a úzký (lze roztáhnou do stran)
- na zámek k uzamčení na tažném nespoléhám, nosič lze uschovat v kufru
- kola se k nosiči m.j. připevňují pásky s ráčnou - skvělé řešení (něco jako lyžařské boty)
- za jízdy velmi stabilní, ve zpětném zrcátku máte dokonalý přehled
- 7 - mi pólová vidlice - není co řešit, redukce netřeba
- nosič kol je dobře zpracovaný z Al slitin
- dobrá cena
kvalitní a dobře řešený výrobek
rychlá a bezpečná instalace bez nářadí
zatím maximální spokojenost
Thule EuroWay G2 920
ing.Jaroslav a Gabriela Popelkovi
Přidáno: 11. května 2012
(naposledy upraveno 11. května 2012)
Zakoupeno v Pro-auta
- Nosič je vynikající, jednoduchý, funkční. Připojit nosič bez obtíží zvládne i jediná osoba bez dopomoci a může to být i starší žena či 80 letý kmet. Používání je velmi příjemné i s maličkým autem, jakým je Renault Twingo. Vřele doporučujeme, také proto, že výrobek lze použít ihned, jakmile vám bude doručen - lze zde dokoupit i příslušnou redukci k el. zásuvce a hlavně vyplněnou SPZ - zacvaknete a jedete.
- Nepatrná moucha se přece jenom vyskytla. Když jsme upevňovali SPZ do rámečku a doklapovali 3 horní vylamovací vymezovače pro SPZ, držela sice, ale byla volná - viklala se. Mezera byla 5,5 mm. První den jsme to vyřešili obyčejnou dlouhou špejlí - provlékli jsme ji pod všemi třemi vymezovači,drželo to dobře, ale nemělo to tzv. "štábní kulturu". Druhý den manžel vytvořil z drátu příslušně silného "profesionální" 3 závlačky. Prodejna za to samozřejmě nemůže, ale nechceme, aby někdo SPZ cestou ztratil - naše silnice jsou občas kodrcavé. Jde o maličkost, ale možná by se tyto 3 závlačky mohly dodávat jako doplněk rovnou.
Nosič funguje perfektně, je pohodlný, jednoduchý a může ho s radostí užívat opravdu každý. Bez potíží ho namontuje jedna slabší osoba bez dopomoci, kola nemusí zdvihat na střechu, kola za vozidlem nebalancují, lze se dostat kdykoli do auta, cena je přiměřená, hodí se na kratší i delší cesty, kvalita je skutečně vynikající, lze dokoupit doplňky, takže po dodání nosiče lze prakticky okamžitě vyjet (dodává se vyplněná SPZ a el. redukce, pokud chcete). Značku THULE jsme vybírali naprosto cíleně, protože je věhlasná kvalitou a důmyslným zpracováním - a je to pravda. Jezdíme tedy a jsme spokojeni.
Vše výborné
- Provedení, odsun a vyklopení - bez problémů se dostanu do zavazadlového prostoru u RAV4
- Návod by mohl být podrobnější - např. doporučení, jak umístit tři kola - trochu jsem musel experimentovat.
Doporučuji.
nemá chybu
dobré řešení
- Kvalita
- zatím nic
Použiti absolutně v pohodě.
Jednoduchá obsluha.
Kvalitní provedení.
Doporučil kamarád a jsem rád že jsem poslechl a koupil tento produkt.
Vyrobek doporucuji